Melding maken?
Melding maken?

Fietsen in Twente

Zit je in de knoop met jezelf?… Niet? Nou, straks wel! Want het Fietsnetwerk Twente is een aaneenschakeling van knooppunten. Als je ze met elkaar verbindt (we zeggen niet ‘aan elkaar knoopt’, dat zou wel heel flauw zijn) heb je maar liefst 2500 km fietsmogelijkheden voor je liggen, waarvan 500 km over de Duitse grens gaat. We snappen dat alle knooppunten fietsen een beetje veel is, maar gelukkig kun je je eigen route geheel zelf samenstellen. Liever de routes bekijken via je telefoon? Download dan de app 'Routemaker'. Wees creatief en geniet van het unieke Twentse Landschap!

FIETSEN IN TWENTE - SPRING MAAR ACHTEROP BIJ MIJ!

"Trap ‘m maar an" en je zult al heel snel ervaren dat het Fietsnetwerk Twente een echte belevenis is. Je hebt de keus uit allerlei themaroutes, maar je kunt natuurlijk ook je eigen route samenstellen. Op ieder knooppunt vind je een paneel met informatie over de specifieke route die daar start. Je komt ook gecombineerde knooppunten tegen. We leggen je hier graag uit hoe dat werkt. Snap je dat niet? Dan vrezen we dat je eerste knoop nu al is gelegd. Sterkte! Voor de mensen die het wél snappen: geniet ervan!

Gecombineerde knooppunten

Verschillende knooppunten in het Fietsnetwerk Twente hebben een 'dubbel nummer'. Deze knooppunten liggen zo dicht bij elkaar dat ze hetzelfde nummer krijgen. Dit worden 'gecombineerde knooppunten' genoemd.

Kijk voor meer informatie ook op Visit Twente

Delen