Melding maken?
Melding maken?

Schade aan een bordje?

Wij lossen het graag op

Met de uiterste zorg werken wij er elke dag weer aan om de routes in Twente op peil te houden. Toch kan het gebeuren dat er op een cruciaal punt een bordje ontbreekt of de route is afgesloten. Voor de gebruiker een soms zeer vervelende situatie. 

Melding maken?

Wij zijn aangesloten bij het landelijk meldpunt. Hier kun je als wandelaar of fietser terecht voor meldingen van schades en vandalisme over het Wandelnetwerk en Fietsnetwerk. 

Klik op de paarse knop Melding maken aan de rechterkant van je scherm voor een link naar het meldpunt. 

Let op! Alleen meldingen voor het Wandelnetwerk en Fietsnetwerk kunnen hier worden doorgegeven! Meldingen over het Paardrijnetwerk, Mountainbikenetwerk en Autonetwerk gaan nog via e-mail: melding@routeok.nl.

Samenwerking

Het landelijk meldsysteem voor routegebonden recreatie heeft als doel meldingen over recreatieve routes makkelijk te melden, te behandelen en op te lossen. Door de samenwerking zijn de systemen gekoppeld en kan de buitendienst snel reageren op nieuwe meldingen en ontvangt de melder een terugkoppeling. 

Het meldpunt is een initiatief van het Landelijk Fietsplatform en Wandelnet en is sinds november 2019 online. De ontwikkeling van dit systeem is gefinancierd door de provincies en Routenetwerken Twente.


 

Delen