Update: Blauwe mountainbikeroute Sallandse Heuvelrug

Volg hier het laatste nieuws met betrekking tot de afsluitingen MTBroute Sallandse Heuvelrug:

Onbekenden hebben de bestaande afsluiting aan de Bergleidingweg te Nijverdal verwijderd. Het gaat hier om de tijdelijke afsluiting tot 1 oktober. Eerder werden ook al tijdelijke afsluitingen vernield aan de Paltheweg en de Van Heekweg. Bij deze het dringende verzoek aan alle routegebruikers om afsluitingen op sportieve wijze te respecteren en gebruik te maken van de omleiding. Onze buitendienst heeft inmiddels maatregelen getroffen aan de Bergleidingweg. 


Verlenging tot uitspraak

Eerder werd vanuit de Provincie bekendgemaakt dat de blauwe mountainbikepaden op de Sallandse Heuvelrug moeten worden afgesloten. De zitting bij de rechtbank is uitgesteld tot 27 juni, waarna de Provincie Overijssel heeft ingestemd met verlenging van de termijn van sluiting totdat de uitspraak van de rechtbank is geweest. Tot die tijd blijft de MTBroute, behalve de delen die al tijdelijk gesloten zijn, open.

Klik hier voor een overzicht van alle voorgestelde afsluitingen


Kleuraanduiding

Oranje lijn = mountainbikeroute
Blauwe lijn = verbindingsroutes / aanrijroutes
Grijs blok = afsluiting

Routenetwerken Twente is niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor informatie over dit onderwerp op andere websites. Raadpleeg onze website voor de laatste berichtgeving 

Delen