Melding maken?
Melding maken?

Routenetwerken Twente

Wij bouwen voor jou

Het routebureau van Twente is constant in beweging. Niet alleen op de routes zelf, maar ook online werken wij constant aan de doorontwikkeling van de routes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe routes, uitbreiding van het knooppuntennetwerk, de routeportal en de routeplanner.

Wij zijn de Routenetwerken Twente

Routenetwerken Twente leidt je over de mooiste wegen en paden en brengt je langs en naar plekken die je omarmen en verrassen. Buurtschappen waar je het warme noaberschap ervaart. Dorpen en stadjes met een eeuwenoude historie. Kerken en kapelletjes, karakteristieke panden en beschermde stratenpatronen. Voormalige fabrieken en stations, als stille getuigen van bewogen tijden. Indrukwekkende kastelen, mysterieuze smokkelpaden, boerderijen met verborgen verhalen. En, niet in de laatste plaats, landgoederen en natuurgebieden die niet alleen voor Twentse, maar ook Nederlandse begrippen uniek zijn.

Waar je ook wandelt, fietst of rijdt. Twente doet iets met je. Ga op pad en ervaar het zelf! Ons team en alle bevlogen vrijwilligers heeft meer dan 11.000 km voor je uitgezet, dus voorlopig ben je nog niet uitgekeken!

Klik hier om de toekomstige visie van de Routenetwerken Twente te bekijken!

Delen