Melding maken?
Melding maken?

Paardrijden in Twente

Paardrijden is zilver, maar paardrijden in Twente is goud. Jij wist dat al, want je bent hier speciaal naartoe gekomen. Hééééél goede keus!

Of je nu in je eentje op pad gaat, of met vrienden of vriendinnen, het Paardrijnetwerk Twente brengt je via de mooiste routes op de mooiste plekken. Ze zijn in kaart gebracht door liefhebbers, die lang getwijfeld hebben of ze ze wel wilden delen. Want sommige plekken zijn zo uniek dat je ze het liefst voor jezelf houdt. Bezoek ze en je snapt waarom!

Ontwikkelingen

De paardrijroutes worden opnieuw onderzocht en bekeken. De komende tijd gaan we meer routes opnemen die exclusief voor ruiters zijn. Een toekomstige ombuiging van het paardrijnetwerk is het gevolg.

Themaroutes

Weet je wat nou het mooie is? Het wordt alleen maar mooier! Eentje die we alvast willen delen, is de TwenteTrail. Deze meerdaagse thematocht is een selectie van en voor liefhebbers en voert je over de mooiste paardrijroutes in Twente. Een prachtige kans om de band met je paard nog verder te verstevigen! (En even te denken aan de woorden van de Engelse schrijver Robert Smith Surtees zei: "Er is geen dieper geheim dan tussen een ruiter en zijn paard.")

MAAK JE EIGEN PAARDRIJROUTE

Met de routeplanner maak je je eigen paardrijroute in Twente. Kies een startpunt en teken je route in op de kaart door keuzepunten aan te klikken. De samengestelde route zie je vervolgens verschijnen. Voeg leuke locaties voor onderweg toe aan je route voor een mooie pauzeplek.

Gecombineerde knooppunten

Op de routes van het paardrijnetwerk Twente kom je vaak gecombineerde knooppunten tegen. Op deze infographic leggen we uit wat dat zijn. Als je het niet helemaal begrijpt, heb je gelukkig je paard bij je.
Een paard begrijpt alles.

Delen