Melding maken?
Melding maken?

Maak kennis met het team

Het zit in de Twentse natuur om gastvrij te zijn en anderen mee te laten genieten van al het moois dat onze omgeving te bieden heeft. Sterker nog: we zijn bereid keihard te werken om anderen lekker te laten niksen (snap je 'm?).

We creëren de meest uitdagende routes in Twente voor fietsers, wandelaars, mountainbikers, menners én autobestuurders. Of je nou op zoek bent naar rust, natuur, een bruisende stad, unieke Twentse plekken of wel houdt van een stevige route: Twente biedt voor ieder wat moois. Voor mannen, vrouwen en alles wat er tussenin zit.

Een bijzonder team

Team Routenetwerken Twente bestaat uit een klein en gepassioneerd team en meer dan 300 fanatiekelingen, met +40 jaar aan kennis en ervaring in het verzinnen, adviseren, bouwen en onderhouden van routes in Twente.
De hoofddoelen van Routenetwerken Twente zijn:

  • Een beleving creëren voor toeristen en recreanten.
  • Het stimuleren van de (vrijetijds)economie in Twente.
  • Motivatie in beweging voor eigen inwoners.

Met het team bedenken we de routes en tekenen we ze uit. De buitendienst zorgt vervolgens voor de aanleg en het up-to-date houden van de bewegwijzering. Maar het echte werk wordt gedaan door 300 vrijwilligers. Samen steken ze veel vrije tijd en energie in het aanleggen, controleren en onderhouden van de ruim 11.000 kilometer aan routes waar mensen uit Nederland, België en Duitsland elke dag weer van genieten. En daar kunnen wij ze niet vaak genoeg voor bedanken!

Delen