Waar bent u naar op zoek?

Routes in Twente

Als je eenmaal op pad bent, wil je nooit meer wat anders. Gelukkig hebben we 6000 km aan unieke wandelroutes en 2500 km aan fietsroutes voor je klaar liggen; daar ben je wel even zoet mee. Behoefte aan iets stevigs? Ga dan voor één van onze mountainbikepaden waarvan er 1000 km is aangelegd. Of je nou een korte route pakt, of een meerdaagse, je wordt steeds weer gegrepen door het Twentse landschap. 

WIJ BOUWEN VOOR JOU!

De routenetwerken van Twente zijn constant in beweging. Niet alleen op de routes zelf, maar ook online werken wij constant aan de doorontwikkeling van de routes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe routes, uitbreiding van het knooppuntennetwerk, de routeportal en de routeplanner.

Dynamische routenetwerken

Indien wij een nieuwe route uittekenen, wordt deze ingetekend in onze op maat gemaakte database. Deze database is ontwikkeld door een softwarebedrijf in samenwerking met Routenetwerken Twente. Er komt routedata van alle regio's in Overijssel binnen in dezelfde database en deze wordt dagelijks geüpdate en automatisch verwerkt in onze routeplanners en portals.

Zo weten wij dus altijd zeker dat we jullie kunnen voorzien van de meest recente routes en jullie nooit verdwaald raken. (Alhoewel je in Twente niet kunt verdwalen, alleen omlopen :) )

Foto's

Om je het Twentse landschap via de panelen en andere uitingen van Routenetwerken Twente optimaal te laten beleven & om je alvast een idee te geven van het gebied waarin je je begeeft, hebben we prachtige fotografie mogen gebruiken van verschillende fotografen. Bekijk hier welke fotografen Twente zo mooi op de kaart kunnen zetten en waar je deze kiekjes kunt bekijken.

Delen